Skip to main content
Startonderbreker voor auto en bestelwagen

Oplossing tegen elektronische diefstal

Onze NO TAG – NO START technologie beschermt je voertuig tegen de nieuwste elektronische diefstaltechnieken, het klonen van sleutels en Mouse Jacking.

Vraag een offerte aan

85%

autodiefstallen zijn
elektronisch

De diefstaltechnieken van tegenwoordig ondermijnen de oorspronkelijke beveiliging van moderne voertuigen. Mouse Jacking maakt het mogelijk om een voertuig binnen enkele seconden te starten zonder sporen van sabotage achter te laten.

Eenvoudig en effectief

Maak je nergens zorgen over

Alarm 2.0

Activeert richtingaanwijzers en claxon

Zodra een geforceerde startpoging wordt gedetecteerd, activeert onze startonderbreker de alarmlichten en claxon om je te waarschuwen voor de diefstal en de dief af te schrikken (functie beschikbaar op de BLE 42).

De 3 Mouse Jacking-technieken

Onze oplossing beschermt je tegen al deze technieken

Relaisaanval

Het signaal dat door je sleutel wordt geproduceerd, wordt doorgegeven via zenders die het voertuig laten geloven dat de sleutel aanwezig is, waardoor het voertuig kan worden gestart.

OBD hacken

Door verbinding te maken met de OBD laat de dief het voertuig geloven dat je originele sleutel aanwezig is of programmeert hij een nieuwe sleutel.

Vergrendelsignaal

Het vergrendelingssignaal van je auto kan worden vervormd, waardoor het voor een dief makkelijk wordt om je auto binnen te komen en ermee weg te rijden.

Je hebt twee opties

Uniek startonderbreker

Naam: BLE42 IMMOBILIZER

Producten :

1x ID label

1x startonderbreker

Omschrijving : De BLE 42 heeft het voordeel dat het je een oplossing biedt tegen nieuwe diefstaltechnieken zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

Startonderbreker met GPS-tracker

Naam: EasyTrak E-Theft Smart

Product :
2x ID Tag
1x Startonderbreker
1x GPS Tracker EasyTrak Smart

Extra diensten :
Goedgekeurde 24/7 hulp bij diefstal
Waarschuwt bij poging tot diefstal
– MetaTrak Plus mobiele applicatie
– Verbindt je auto in realtime

Beschrijving : Met EasyTrak E-Theft Smart kun je profiteren van de No Tag / No Start-functie en in realtime verbinding maken met je voertuig via de mobiele applicatie. De geavanceerde detectie van stoorpogingen activeert preventief de startonderbreker, waardoor het onmogelijk wordt om het voertuig te verplaatsen en het gebruik van een GSM-jammer geen effect heeft!

Zorg ervoor dat je auto van jou blijft.

Levenslange garantie voor de 1e eigenaar op EasyTrak E-theft Smart*.
3 jaar garantie op BLE42 IMMOBILIZER

Het product kan worden geïnstalleerd op alle soorten voertuigen, inclusief hybride en elektrische voertuigen

Discreet, effectief en preventief

Beschermt tegen alle hacktechnieken die momenteel worden gebruikt

Vraag een offerte aan

  Veelgestelde vragen


  Waarom je voertuig beveiligen tegen diefstal?

  Bij diefstal zijn ze erg moeilijk op te sporen.

  Voertuigen worden niet alleen gestolen om doorverkocht te worden. Ze worden ook gebruikt voor de export van reserveonderdelen en voor circuitraces. De kans dat een gestolen voertuig wordt teruggevonden is erg klein, en zelfs als dat zo is, is er geen garantie dat de eigenaar het niet kan terugkrijgen. Als de nieuwe eigenaar het voertuig te goeder trouw heeft gekocht, mag hij of zij het houden, zelfs als bewezen is dat het gestolen is!

  -> 96% van de gestolen voertuigen die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS-tracker worden binnen 24 uur na de oproep naar de meldkamer teruggevonden door de politie.

  Snel en gemakkelijk te stelen

  Auto’s zijn tegenwoordig veel gemakkelijker te stelen dan vroeger. Het is niet langer nodig om de sloten te forceren, omdat elektronische middelen kunnen worden gebruikt om het voertuig spoorloos te openen en vervolgens snel te starten. In België zijn er elk jaar meer dan 18.000 diefstallen uit voertuigen.

  -> Met onze EasyTrak GPS-tracker word je onmiddellijk gewaarschuwd voor diefstal.

  Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen auto met behulp van een GPS-tracker?

  Voordat je een GPS-tracker koopt, is het belangrijk om te weten dat er in België regels en wetten van kracht zijn met betrekking tot het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. Je hebt waarschijnlijk al gehoord van gestolen smartphones die geolokaliseerd kunnen worden, maar de politie kan niet ingrijpen omdat ze de wet overtreden. Abnormaal, nietwaar? Maar dat is de wet.

  Alleen GPS-trackers, in combinatie met een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor het terugvinden van gestolen voertuigen met politieondersteuning.

  Waarom is dit? Want zodra de alarmcentrale de GPS-tracker van het gestolen voertuig in handen krijgt, stopt de tracking voor de eigenaar om te voldoen aan de wet ter bescherming van de privacy van de dief.

  Ineffectief voor herstel na diefstal:

  – Mobiele toepassingen en originele voertuigtrackers

  – Alle trackers zonder goedgekeurde alarmcentrale

  Sinds 2014 verkopen we GPS-trackers met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wetgeving. We hebben een reeks producten die gecertificeerd zijn door het INCERT-label, wat de kwaliteit en effectiviteit van onze producten bewijst. Veiligheid is een taak die we zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

  Hoe effectief zijn GPS-trackers zonder abonnement?

  Als er producten op de GPS tracker markt zijn met of zonder betaald abonnement, dan is dat omdat er belangrijke verschillen zijn tussen deze producten die je goed moet begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een GPS-tracker zonder abonnement geen erkende bewakingscentrale heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze niet effectief voor de veiligheid van het voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel ontworpen.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. In de meeste gevallen maken GPS-trackers zonder abonnement om kostenredenen gebruik van het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE- of 4G-gsm-netwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk dat de nauwkeurigheid en reactiesnelheid van het netwerk onberispelijk zijn.

  -> Met ons abonnement van €99/jaar (€8,25/maand) krijg je toegang tot EDGE- en 4G-netwerken wereldwijd, een geavanceerde mobiele applicatie, goedgekeurde diefstalassistentie en onbeperkte roaming.

  https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

  Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

  Sinds 2002 is INCERT het kwaliteitsmerk op het gebied van bescherming en voertuigen tegen diefstal in België. Om je voertuig tegen diefstal te beschermen, moet je van begin tot eind kunnen vertrouwen op een betrouwbare veiligheidsketting. INCERT-gecertificeerde installateurs hebben hun expertise en een zeer hoog serviceniveau bewezen.

  INCERT certificeert ook producten die worden gebruikt in autoalarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en bewaken, en distributeurs van bewakingsapparatuur op afstand.

  Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kunt u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw meldkamer kiezen. INCERT: een veiligheidsketting met sterke schakels!

  www.incert.be