Skip to main content

Auto en bedrijfsalarm

EvoCan | Voorkomt diefstal van je voertuig en beveiligt de inhoud.

3 jaar garantie
Compatibel met alle merken
Canbus akoestisch alarm
Voorkomt diefstal
Zoek een installateurInformatiefoldersNeem contact met ons op

Een oplossing voor elk voertuig

Ons alarm is compatibel met alle merken auto’s, cabrio’s, bestelwagens en kleine vrachtwagens. EvoCan is verkrijgbaar bij veel dealers van auto’s en bedrijfswagens.

Kleine vrachtwagen

Auto

Van

Het vereenvoudigde alarm

Het alarm wordt geactiveerd en gedeactiveerd met de originele afstandsbediening van je auto. Dat maakt het zo gebruiksvriendelijk. Het maakt gebruik van digitale CanBus-technologie om zich aan te passen aan alle soorten voertuigen die zijn uitgerust met een afstandsbediening voor centrale vergrendeling.

Krachtige 116 dB sirene

Ons geluidsalarm waarschuwt je wanneer je voertuig in gevaar is en schrikt dieven onmiddellijk af.

Motor afzetten

Het alarm bevat een motorbeveiliging die voorkomt dat je voertuig wordt gestart. Dit biedt extra bescherming bij een poging tot diefstal, omdat de dief wordt afgeleid door deze onvoorziene moeilijkheid.

Perimeter- en liftbeveiliging

Het EasyCan-alarm detecteert het openen van portieren, kofferruimte en motorkap. Detectie gebeurt via CanBus-technologie. Je voertuig wordt dan ondoordringbaar. Bovendien detecteert de sensor tegen optillen elke poging om de wielen of katalysator/FAP op te tillen om ze te stelen.

Volumetrische beveiliging

De volumetrische sensoren detecteren elke verdachte indringing in het passagierscompartiment of gebroken ruiten. Het interieur van je passagierscompartiment is veilig. De ultrasone digitale volumetrische beveiliging past de gevoeligheid automatisch aan de temperatuur aan om vals alarm te voorkomen.

Interne back-upbatterij!

In het geval van een stroomstoring is het alarm uitgerust met een interne back-upbatterij waarmee het kan worden geactiveerd en je voertuig kan worden beschermd.

Alarm + GPS-tracker

Om de beveiliging van je auto verder te verbeteren, schakel je over op eengeconnecteerd alarm. Het EvoCan-alarm kan worden gekoppeld aan onze
EasyTrak GPS tracker
. Je wordt direct op de hoogte gebracht via SMS, App en Mail wanneer het alarm afgaat. Het is de meest uitgebreide oplossing tegen diefstal!

Installatie door onze professionals

Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag een van onze gespecialiseerde dealers om advies of een offerte.

Zoek een installateur

Extra bescherming

Hoogfrequentiedetector

Beschermt de laadruimte van commerciële voertuigen of de passagiersruimte van cabriolets.

Technische gegevens

<strong>Voeding: </strong> 12V (10V-15)
<strong>Type aansluiting : </strong> Digitaal (CanBus)
<strong>Verbruik van de alarmcentrale: </strong> In gedeactiveerde modus < 1.5mA - In geactiveerde modus < 5mA
<strong>Certificering: </strong> 2014/53/EU.
<strong>Gebruikstemperatuur : </strong> -40°C +85°C
<strong>Duur van de alarmcyclus: </strong> 25 sec

INCERT-versie binnenkort beschikbaar

Versie gecertificeerd door het INCERT-label. Het voldoet aan de AL1-norm die is goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen.

Meer info

Neem contact met ons op