Skip to main content

ACTIVEPARK

PREMIUM categorie achteruitrijradar voor en/of achter. Veel autofabrikanten verwijzen naar dit product. Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur. De prijzen variëren afhankelijk van het model van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde verdelers om advies.

Onze verdelersInformatiefoldersContacteer ons

Originele esthetiek

Net als bij de originele uitrusting worden de sensoren (4) aan de binnenkant van de bumper gemonteerd, vlak met de carrosserie en zonder buitenste afdekking. Het esthetische resultaat is identiek aan een origineel systeem. Je kunt ze in dezelfde kleur verven als je carrosserie zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Actieve functie

Hetzelfde gebruiksgemak als het origineel! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer je in achteruit schakelt en gedeactiveerd zodra je een voldoende hoge snelheid bereikt. Afhankelijk van je behoeften kun je de activeringssnelheid, het geluidsvermogen en de afstand voor obstakeldetectie instellen.

Obstakelsensoren

Heel gevoelig! Uitgerust met vier zeer kleine (14 mm) sensoren kan ActivePark kleine obstakels op verschillende soorten terrein detecteren. Hij is compatibel met een aanhangwagen- of bull-bar-koppeling. Het heeft een detectiefunctie voor sensorschade.

Geluidskwaliteit

Laagfrequent geluidssignaal voor beter horen! Wist je dat het menselijk oor gemakkelijker lage dan hoge frequenties hoort? Daarom hebben we onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker voor lage frequenties.

VIND HET DICHTSTBIJZIJNDE INSTALLATIESTATION

Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur.
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde verdelers om advies of een offerte.

Montagestation

Contacteer ons