Skip to main content

Akoestische inbraakalarmen

INCERT-gecertificeerd voertuigalarm. Onze oplossing is goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen en voldoet aan de AL1-norm. De AL1 standaard duidt een alarmsysteem aan dat gebruik maakt van een sirene om een akoestisch signaal af te geven zodra een inbraak gedetecteerd wordt. Deze detectie wordt uitgevoerd door alle deuren, de kofferruimte en de motorkap te beveiligen (bekend als perimeterdetectie) en door een verandering in het volume van het voertuig waar te nemen (volumetrische detectie).

Onze verdelersInformatiefoldersContacteer ons

Track & Trace systeem (TT)

GPS-tracker gecertificeerd door INCERT en goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, afhankelijk van de wensen van de eigenaar van het voertuig of zijn verzekeraar bij het aanvaarden van het diefstalrisico. Onze TT-oplossingen zijn compatibel met alle voertuigmerken en voldoen aan de TT1-, TT2-, TT3- en TT4-normen.

Onze TT INCERT oplossingen

TT 1: Dit is een geolocatiesysteem dat de positie van het voertuig aangeeft. Dit systeem is gekoppeld aan een alarmcentrale die de klant belt in geval van waarschuwingen (sabotage of wegslepen). Als het alarm gekoppeld is aan diefstal, neemt de alarmcentrale contact op met de politie om je voertuig terug te halen.
TT 2: Dit is hetzelfde systeem als de TT1, met een automatische melding naar de alarmcentrale als de bestuurder niet is geïdentificeerd. Als de bestuurder niet wordt geïdentificeerd, wordt het alarm automatisch geactiveerd en waarschuwt de alarmcentrale onmiddellijk de eigenaar. Het voordeel van dit systeem is dat het diefstal kan detecteren op het moment dat het gebeurt en de alarmcentrale onmiddellijk kan waarschuwen.
TT 3 : Dit is hetzelfde systeem als de TT1, maar voorkomt dat het voertuig opnieuw start na een stop. Zodra de motor is uitgeschakeld, staat het systeem niet toe dat de motor opnieuw wordt gestart en wordt de auto geïmmobiliseerd.
TT 4 : Dit systeem combineert alle functies van de andere TT1-, TT2- en TT3-producten (d.w.z. geolocatie, bestuurdersidentificatie, voorkomen dat het voertuig opnieuw start wanneer het stilstaat).

Gecertifieerde producten

Gecertifieerde INCERT producten

Om gecertificeerd te worden, hebben onze TT INCERT-oplossingen strenge kwaliteitsgoedkeuringen en tests doorstaan. Ze zijn uitgerust met een GPS-tracker en een specifieke module die onder andere dienst doet als motoruitschakeling. De bedrading is ook specifiek voor onze TT-oplossingen, waardoor deze onzichtbaar is voor dieven.

Gecertifieerde INCERT installaties

Het INCERT label certificeert installateurs die hun knowhow hebben bewezen en die voldoen aan een zeer veeleisend serviceniveau.

MetaTrak Plus | Mobiele App

Onze TT-oplossingen worden geleverd met een mobiele applicatie en webtoegang. Blijf altijd verbonden met uw voertuig. Klik op de knop “Meer informatie” of bekijk onze video om alle functies van MetaTrak Plus te ontdekken.

Abonnement zonder verrassingen !

Afhankelijk van je behoeften worden onze TT-oplossingen geleverd met het abonnementspakket van je keuze.

vanaf 254,00€/jaar | Onbeperkte roaming | BTW inbegrepen

Internationale dekking

Diefstal assistentie 24U/7D

Toegang tot de MetaTrak Plus app

Ontdek de functies

Onze TT-oplossingen geven je toegang tot een groot aantal functies die ook beschikbaar zijn in onze EasyTrak GPS-tracker.

Meer info

Vind een montagestation bij jou in de buurt

Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur die Incert goedgekeurd is..
Prijzen variëren afhankelijk van het model van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde verdelers om advies of een offerte.

Montagestation

Contacteer ons