Skip to main content
GPS tracker | Motorfiets alarm

Anti-diefstal beveiliging voor motoren en scooters

Je motor verdient de beste beveiliging tegen diefstal.

Neem contact met ons op

Ontdek onze drie oplossingen voor beveiliging van motoren

Maak verbinding met je motor en bescherm hem tegen diefstal

Informeert, waarschuwt en lokaliseert in realtime
Waarschuwt je gezin bij een val
Beschermt je motor 24/7 met speciale assistentie
Registreert en analyseert je uitstappen
Ook verkrijgbaar in de verzekeringsgoedgekeurde T342 TT0 & TT1-versies (Incert-certificering)
Levenslange garantie voor de 1e eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

EasyTrak is een echte beschermengel voor motorrijders en waarschuwt je onmiddellijk in geval van diefstal of een probleem met de veiligheid van je motor. Het informeert ook je nabestaanden bij een ongeval en geeft hen het adres van de plaats waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Als je motorfiets wordt gestolen, lokaliseert onze diefstal-assistentie hem en begeleidt hij de politie om hem snel terug te vinden.

Lees meer

Vindt uw motor terug in geval van diefstal

GPS Terugvindsysteem op batterijen na diefstal
Past overal
Beschermt je motor 24/7 met speciale assistentie
Levenslange garantie voor de 1e eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

De Pulsar beschermt je fiets volledig ondetecteerbaar voor GPS tracker sniffers. Het vertelt je maximaal één keer per uur de positie van je motor. Activeer bij diefstal de realtime tracking en bel onze diefstal-assistentie.

Lees meer
3. Defcom3.1b | Alarm motorfiets

Voorkom dat je motor wordt gestolen

Krachtige 116dB sirene met interne batterij back-up tegen sabotage
Startonderbreker met automatische activering
Onafhankelijke anti-klauw afstandsbediening
Ook verkrijgbaar als geconnecteerd alarm (Telematic DefCom)
Erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, effectieve beveiliging, dan is de Defcom3.1b echt iets voor jou. Eenmaal ingeschakeld reageren de ingebouwde gyroscoop en sensoren op de kleinste poging om te bewegen, slepen of in te breken. De krachtige 116dB sirene met eigen voeding gaat af om inbrekers onmiddellijk af te schrikken. Erkend door verzekeringsmaatschappijen.

Lees meer

Hightech Robuste Gecertificeerd beveiliging oplossingen voor motoren

Alarm

Defcom 3.1b

Beveilig
Maak verbinding met
diefstal-assistentie
Akoestisch alarm
Mobiele toepassing
Meer zien
GPS-tracker

Pulsar

Beveilig
Maak verbinding met
diefstal-assistentie
Akoestisch alarm
Mobiele toepassing
Meer zien
GPS-tracker

EasyTrak Smart

Beveilig
Maak verbinding met
diefstal-assistentie
Akoestisch alarm
Mobiele toepassing
Meer zien
Geconnecteerde alarm

Telematica Defcom

Beveilig
Maak verbinding met
diefstal-assistentie
Akoestisch alarm
Mobiele toepassing

In winkel kopen

Bij onze erkende dealers
Radius: Km
Laden ...
Aantal winkeliers: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

Online kopen

Van onze gespecialiseerde motorwebpartner
Partner website
Je motor beveiligen is onze missie

Meta System is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van boordbeveiliging. Ze bieden een reeks hoogwaardige, betrouwbare producten. Daarom worden ze standaard gemonteerd door de grootste motorfabrikanten: BMW, KTM, Suzuki… Wacht niet langer om je motor te beschermen en profiteer van eersteklas beveiliging tegen een geweldige prijs.

Neem contact met ons op

  Veelgestelde vragen


  Waarom je motor beter beveiligen tegen diefstal dan elk ander voertuig?

  Als ze gestolen worden, zijn ze heel moeilijk op te sporen.

  Motoren worden niet alleen voor persoonlijk gebruik gestolen. Meestal voor de export van reserveonderdelen of voor circuitraces. De kans dat een gestolen diefstal wordt teruggevonden is erg klein, en zelfs als dat wel gebeurt, is er geen garantie dat de eigenaar hem terugkrijgt. Als de nieuwe eigenaar de motor te goeder trouw heeft gekocht, mag hij of zij hem houden, zelfs als bewezen is dat hij van diefstal afkomstig is!

  > – 96% van de gestolen voertuigen van onze klanten die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS tracker worden binnen 24 uur na het telefoontje naar het centrum teruggevonden.

  Snel en eenvoudig te diefstal

  Motorfietsen zijn heel gemakkelijk te stelen en met de komst van schijfmachines op batterijen zijn kettingen, U-bouten en hangsloten niet langer effectief. De dieven laden de fiets vervolgens in minder dan 60 seconden in een busje. De meeste diefstallen zijn van nieuwe of zeer recente motoren. In België worden elk jaar gemiddeld 25.000 nieuwe motorfietsen geregistreerd en zijn er elk jaar meer dan 3.000 diefstallen van motorfietsen en scooters.

  > – Met onze EasyTrak GPS tracker word je onmiddellijk gewaarschuwd voor diefstal.

  Motorverzekering tegen diefstal is onbetaalbaar

  In België moet je, om een volledige of gedeeltelijke schadevergoeding te krijgen na diefstal van je motor van meer dan 125 cm3, een Full Omnium-verzekering afsluiten, die je tussen €160 en €300 per maand kost, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Maar er is geen garantie dat je 100% compensatie krijgt, omdat je aan alle voorwaarden moet voldoen om in aanmerking te komen.

  > – Je kunt profiteren van onze gecertificeerde en goedgekeurde diefstal-assistentie voor slechts €99/jaar, of €8,25 per maand.

  Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen motor met behulp van een GPS-tracker?

  Voordat je een GPS tracker koopt, is het belangrijk om te weten dat er in België regels en wetten van kracht zijn met betrekking tot het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. Je hebt waarschijnlijk al gehoord van gestolen smartphones die geolokaliseerd kunnen worden, maar de politie kan niet ingrijpen omdat ze de wet overtreden. Afwijkend, nietwaar? Maar dat is de wet.

  Alleen GPS tracker, in combinatie met een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor het terugvinden van gestolen voertuigen met politieondersteuning.

  Waarom is dit? Want zodra de alarmcentrale de GPS tracker van het gestolen voertuig in handen krijgt, stopt de tracking voor de eigenaar om te voldoen aan de wet ter bescherming van de privacy van de dief.

  Ineffectief voor herstel na diefstal:

  – Mobiele toepassingen en originele voertuig trackers

  – Alle trackers zonder goedgekeurde alarmcentrale

  We verkopen GPS tracker sinds 2014 met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wet. We hebben een reeks producten die gecertificeerd zijn door het INCERT-label, wat de kwaliteit en effectiviteit van onze producten bewijst. Veiligheid is een taak die we zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

  Hoe doeltreffend zijn GPS-trackers zonder abonnement?

  Als er producten op de GPS tracker markt zijn met of zonder betaald abonnement, dan is dat omdat er belangrijke verschillen zijn tussen deze producten die je goed moet begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een GPS tracker zonder abonnement geen erkende bewakingscentrale heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze niet effectief voor de veiligheid van het voertuig en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel ontworpen.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. Uit kostenoverwegingen maken GPS tracker zonder abonnement in de meeste gevallen gebruik van het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE- of 4G-gsm-netwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk dat de nauwkeurigheid en reactiesnelheid van het netwerk onberispelijk zijn.

  > – Met ons abonnement van €99/jaar (€8,25/maand) heb je toegang tot EDGE- en 4G-netwerken wereldwijd, een geavanceerde mobiele applicatie, goedgekeurde diefstal-assistentie en onbeperkte roaming.

  https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

  Wat is de meest doeltreffende manier om een motor vast te zetten?

  Hoewel een hangslot, ketting of schijfslot een afschrikmiddel is, is het niet onschendbaar. Als de fiets niet aan een paal is bevestigd, is het voor een dief heel gemakkelijk om de fiets op te tillen en rechtstreeks in een bestelwagen te zetten. Dit duurt maximaal 60 seconden. Aan de andere kant, als de motor aan een paal is bevestigd, maakt dat het werk van de dief iets moeilijker. Dan haalt hij zijn op batterijen werkende kniptang tevoorschijn om je hangslot door te knippen, en of het nu gecertificeerd is of niet, niets staat hem in de weg: maximaal 120 seconden.

  Dus wat moet je doen om je motor zo veilig mogelijk te maken?

  De meest effectieve oplossing is om je motor uit te rusten met een geluidsalarm en een GPS tracker. Bij de kleinste beweging activeert het alarm een 116dB luidspreker om de dief onmiddellijk af te schrikken en de GPS tracker waarschuwt je onmiddellijk voor het incident zodat je zo snel mogelijk kunt reageren. Onze producten zijn uitgerust met back-upbatterijen zodat ze zonder stroomvoorziening kunnen werken.

  Zelfs in het geval van diefstal wordt onze GPS tracker geleverd met 24/7 diefstal-assistentie, verzorgd door een door het ministerie erkende alarmcentrale. Het doel is om contact op te nemen met de politie en er alles aan te doen om je gestolen motor terug te vinden: 96% van de gestolen voertuigen van onze klanten die zijn uitgerust met onze EasyTrak GPS tracker worden binnen 24 uur na het telefoontje naar het centrum teruggevonden.