Skip to main content

Motorfiets alarm

Defcom 3.1b | Voorkomt diefstal van je motor.

Compatibel met alle merken
3 jaar garantie
Akoestisch alarm
Voorkomt diefstal
Zoek een verdelerInformatiefoldersContacteer ons

Krasbestendige afstandsbediening

Het DefCom-alarm wordt in- en uitgeschakeld met een extra afstandsbediening die in de doos wordt meegeleverd (2). De geminiaturiseerde waterdichte afstandsbediening zit in een siliconen hoesje om krassen rond de contactsleutel en de brandstoftank te voorkomen.

Krachtige 116 dB sirene

Het DefCom-alarm heeft een krachtige 116 dB sirene. Het waarschuwt je wanneer je motor, quad of scooter in gevaar is. Het heeft als effect dat dieven meteen op de vlucht slaan.

Voorkomt starten van de motor

De DefCom heeft een geïntegreerde motoruitschakeling die voorkomt dat de motor van je motor, quad of scooter aanslaat. Dit biedt extra bescherming in geval van diefstal.

Bewegings- en schokdetectie

Het alarm is uitgerust met een gyroscoop die elke beweging van de motor, quad of scooter detecteert. Je motor is beveiligd tegen elke verdachte aanval. Zodra de dief de kickstand verwijdert en je fiets rechtop zet, gaat het alarm af!

Installatie door onze professionals

Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag én van onze gespecialiseerde verdelers om advies of een offerte.

Onze installateurs

Alarm + GPS-tracker

Om de bescherming van je motor, quad of scooter verder te verbeteren, schakel je over op een aangesloten alarm. Het DefCom-alarm kan worden gekoppeld met onze EasyTrak GPS-tracker.

Je wordt direct op de hoogte gebracht via SMS, App en Mail wanneer het alarm afgaat. Het is de meest uitgebreide oplossing tegen diefstal!

TECHNISCHE GEGEVENS

Antikras-afstandsbediening: te activeren via een extra meegeleverde afstandsbediening
Motoruitschakeling: Het alarm bevat een motoruitschakeling die voorkomt dat de motor start.
Schok- en bewegingsdetectie: een gyroscoop detecteert elke beweging van het voertuig
Batterij back-up: beveiligt je voertuig zelfs in het geval van een stroomstoring
Krachtige sirene: 116 dB
Voeding: 12V (10V-15)
Type aansluiting : Analoog (bedrading)

Contacteer ons