Skip to main content
GPS-trackers | Machine-alarmen

Diefstalbeveiliging voor landbouw- en bouwmachines

Je werkgereedschap verdient de beste bescherming tegen diefstal. Diefstal gebeurt wanneer je het het minst verwacht. Geef dieven geen kans en beveilig je voertuigen met onze beveiligingsoplossingen.

Contacteer ons

Ontdek onze twee oplossingen voor machinebeveiliging

1. EasyTrak Smart GPS Tracker

Maak verbinding met je machines en beveilig ze tegen diefstal

Informeert, waarschuwt en lokaliseert in realtime
Maakt en verstuurt gedetailleerde gebruiksrapporten
Beveiligt uw machines 24/7 met toegewijde ondersteuning
Analyseert je reizen en bedieningstijden
Al je machines in één applicatie
Levenslange garantie voor de 1e eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

EasyTrak, een echte beschermengel, waarschuwt je onmiddellijk in geval van diefstal of een probleem met de beveiliging van je machines. Als door pech één van je machines wordt gestolen, neemt onze door het Ministerie goedgekeurde diefstalhulp contact op met de politie om al het mogelijke te doen om je voertuig te lokaliseren en snel terug te vinden.

Lees meer
2. Pulsar | GPS-herstelapparaat

Vindt uw machines terug in geval van diefstal

GPS-apparaat op batterijen voor recuperatie na diefstal
Heel gemakkelijk overal te plaatsen (magnetisch)
Beveiligt uw machine 24/7 met toegewijde ondersteuning
Levenslange garantie voor de 1e eigenaar voor volledige gemoedsrust*.

Pulsar werkt als een verzekering. Het is er voor je op de slechtste momenten, zoals wanneer je machines worden gestolen. Zijn missie is om uw machine volledig onzichtbaar te beveiligen door regelmatig de positie ervan bij te werken. Activeer in geval van diefstal de realtime tracking en bel onze diefstalassistentie.

Lees meer

Oplossisngen

bescherming hightech robuust gecertificeerd voor machines

GPS-tracker

Pulsar

Beveilig
Elektronische diefstal
Maak verbinding met
Diefstalassistentie
Akoestisch alarm
Mobiele applicatie
Meer info
GPS-tracker

EasyTrak Smart

Beveilig
Elektronische diefstal
Maak verbinding met
Diefstalassistentie
Akoestisch alarm
Mobiele applicatie
Meer info

Koop in een verkooppunt

Bij onze erkende dealers
Radius: Km
Laden ...
Aantal winkeliers: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

Uw machines beveiligen is onze missie

Meta System is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van boordbeveiliging, met een reeks hoogwaardige, uiterst betrouwbare producten. Wacht niet langer om uw machines effectief te beveiligen en profiteer van Premium beveiliging tegen een aantrekkelijke prijs.

Contacteer ons

  Veelgestelde vragen


  Wat zijn de regels voor het terugvinden van een gestolen voertuig met behulp van een GPS-tracker?

  Voordat u een GPS-tracker koopt, is het belangrijk om te weten dat er in België regels en wetten gelden voor het terugvinden van gestolen voorwerpen of voertuigen. U hebt waarschijnlijk al gehoord van gestolen smartphones die geolocaliseerd kunnen worden, maar de politie kan niet ingrijpen omdat ze de wet overtreden. Afwijkend, nietwaar? Maar dat is de wet.

  Alleen GPS-trackers, in combinatie met een door het ministerie goedgekeurde bewakingsdienst op afstand, zijn effectief voor het terugvinden van na diefstal gestolen voertuigen met politieondersteuning.

  En waarom is dat? Omdat zodra de alarmcentrale de GPS-tracker van het gestolen voertuig in handen krijgt, het volgen voor de eigenaar stopt om te voldoen aan de wet ter bescherming van de privacy van de dief.

  Ineffectief voor het terugvinden van na diefstal:

  – Mobiele toepassingen en originele voertuigtrackers

  – Elke tracker die geen goedgekeurde alarmcentrale bevat.

  Wij verkopen sinds 2014 GPS-trackers met producten die voldoen aan de eisen van de markt en de Belgische wet. We hebben een reeks producten die gecertificeerd zijn door het INCERT-label, wat de kwaliteit en doeltreffendheid van onze producten bewijst. Beveiliging is een taak die wij zeer serieus nemen en die op een zeer procedurele en professionele manier moet worden uitgevoerd.

  Hoe effectief zijn GPS-trackers zonder abonnement?

  Op de markt van GPS trackers zijn er producten met en zonder een betaald abonnement, maar er zijn belangrijke verschillen tussen deze producten die belangrijk zijn om te begrijpen.

  • Het eerste verschil is dat een GPS-tracker zonder abonnement geen erkende meldkamer heeft om een gestolen voertuig terug te vinden. In België zijn ze ineffectief voor de beveiliging van voertuigen en zijn ze over het algemeen niet voor dit doel ontworpen.
  • Het tweede verschil is het netwerk dat ze gebruiken. Uit kostenoverwegingen gebruiken GPS-trackers zonder abonnement in de meeste gevallen het Sigfox-netwerk om het voertuig te lokaliseren. Dit netwerk is minder krachtig, minder aanwezig (antennes) en minder nauwkeurig dan het EDGE- of 4G-gsm-netwerk. Om een gestolen voertuig terug te vinden, is het uiterst belangrijk dat de nauwkeurigheid en reactiesnelheid van het netwerk onberispelijk zijn.

  -> Ons abonnement van €99/jaar (€8,25/maand) geeft u toegang tot EDGE- en 4G-netwerken overal ter wereld, een geavanceerde mobiele applicatie, goedgekeurde diefstal-assistentie en onbeperkte roaming.

  https://www.objetconnecte.com/tout-savoir-sur-sigfox/

  Wat betekent het INCERT-label op het gebied van voertuigveiligheid?

  Sinds 2002 is INCERT het kwaliteitsmerk voor beveiliging tegen diefstal van voertuigen in België. Om uw voertuig tegen diefstal te beschermen, moet u van begin tot eind op een betrouwbare veiligheidsketen kunnen vertrouwen. INCERT-gecertificeerde installateurs hebben hun knowhow en een zeer veeleisend serviceniveau bewezen.

  INCERT certificeert ook de producten die gebruikt worden in autoalarmsystemen, alarmcentrales die alarmen afhandelen en bewaken, en distributeurs van bewakingsapparatuur op afstand.

  Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kunt u met een gerust hart uw installateur, uw apparatuur en uw alarmcentrale kiezen. INCERT: een veiligheidsketting met sterke schakels!

  www.incert.be