Skip to main content

Uw oplaadoplossing met haspel voor elektrische en hybride voertuigen 🚗⚡

Transformeer je oplaadervaring met EasyLoop, het innovatieve accessoire dat speciaal is ontworpen voor eigenaars van elektrische en hybride voertuigen.

Geen rondslingerende oplaadkabels meer. De automatische haspel van EasyLoop maakt het hanteren schoon en gemakkelijk, zodat je handen, kleren en kofferbak schoon blijven.

Ontdek alle voordelen hieronder!

Belangrijkste voordelen van EasyLoop: 🌈

1

Gegarandeerd schoon: Dankzij de automatische kabelopwikkeling van EasyLoop raakt de oplaadkabel nooit de grond. Gedaan met vuile handen en bevlekte kleren bij het hanteren van de kabel en houd je laars schoon.

2

Gemakkelijk te gebruiken: je kunt je voertuig gemakkelijk aansluiten en loskoppelen, zonder fysieke inspanning of direct contact met de kabel.

3

Beveiliging en duurzaamheid: De brand- en weerbestendige materialen van EasyLoop beschermen de kabel optimaal tegen de elementen, waardoor de levensduur wordt verlengd.

4

Universele compatibiliteit: EasyLoop voldoet aan de Europese norm IEC 62196 type2 en is verkrijgbaar in enkelfasige of driefasige versies tot 32 A en in lengtes van 5 of 7 meter.

Waarom kiezen voor EasyLoop? 🌟

1

EasyLoop is meer dan een accessoire; het is een revolutie in het opladen van elektrische en hybride voertuigen. Door een haspelsysteem in het ontwerp op te nemen, maakt EasyLoop het niet alleen gemakkelijker om je voertuig op te laden, het beschermt ook je kabel en je voertuig tegen vuil en slijtage.

2

Stap in de toekomst van het opladen van elektrische en hybride voertuigen met EasyLoop: schoon, efficiënt en probleemloos.

Wederverkopers

Radius: Km
Laden ...
Aantal winkeliers: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Description

Wil je meer informatie?

Overtuigd van de toegevoegde waarde van Easyloop voor uw elektrische of hybride voertuig? Of wil je meer informatie voordat je iets koopt? Vul hier je gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met je op!