Skip to main content

Producten > Achteruitkijkradar > Nummerplaathouder

EASYPARK TARGA

STANDAARD categorie achteruitparkeerhulp, ideaal voor stadsauto’s. De nummerplaathouder met deze sensoren (2) wordt aan de achterkant van het voertuig gemonteerd, op de originele plaats voor de nummerplaat. Dit product vereist over het algemeen professionele installatie. De prijzen variëren afhankelijk van het model van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde wederverkopers om advies.

Vereenvoudigde montage
Het is zo makkelijk te gebruiken! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer je de auto in de achteruitversnelling zet.

  • Vanaf 92€ – Exclusief montagekosten
  • 3 jaar garantie
Onze verdelers

Eenvoudige functie

Het is zo makkelijk te gebruiken! De parkeerhulp wordt geactiveerd wanneer je de auto in de achteruitversnelling zet.

Obstakelsensoren

Heel gevoelig! De EasyPark Targa is uitgerust met twee sensoren en kan kleine obstakels op verschillende soorten terrein detecteren. Hij is compatibel met een trekhaak of bullbar en heeft een waarschuwingsfunctie in geval van een beschadigde sensor.

Geluidskwaliteit

Laagfrequent geluidssignaal om iedereen beter te laten horen! Wist je dat het menselijk oor gemakkelijker lage dan hoge frequenties hoort? Daarom hebben we onze parkeerhulp uitgerust met een luidspreker voor lage frequenties.

VIND HET DICHTSTBIJZIJNDE INSTALLATIESTATION

Dit product moet worden geïnstalleerd door een professionele installateur.
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je voertuig en de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Vraag één van onze gespecialiseerde verdelers om advies of een offerte.

Montagestation