Skip to main content

Metasystem

Meta System is gespecialiseerd in technologie voor in voertuigen. Dit vertegenwoordigt 45 jaar innovatie, intuïtie en technologische ontwikkeling. De uitzonderlijke expertise van het bedrijf heeft ertoe geleid dat het samenwerkt met de grootste fabrikanten in de automobielsector. Ze leveren aan het merendeel van de autofabrikanten met af-fabriek producten en originele accessoirelijnen.

E-mobiliteit

Telematica

Beveiliging

Italiaanse kwaliteitsproductie!


MetaSystem
werd in 1973 opgericht in Reggio Emillia in Noord-Italië. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gericht op productieprocessen die de hoogste kwaliteitsnormen garanderen. De locaties ‘Productie’ en ‘Onderzoek & Ontwikkeling’ bevinden zich ook in Italië. Ze hebben meer dan 200 mensen in dienst.

Vandaag de dag kan MetaSystem consumenten een hoge mate van tevredenheid bieden dankzij de kwaliteitsproducten en uitgebreide garanties.

Bekijk de producten

Wereld nummer 1 in telematicaleveranciers

MetaSystem is volgens de prestigieuze Ptolemus Consulting Group ’s werelds grootste fabrikant van telematica-apparatuur voor UBI-projecten (Usage Based Insurance). Telematicaoplossingen voldoen aan de strengste eisen voor grootschalige projecten gebaseerd op de analyse van autogegevens. Er zijn meer dan 11 miljoen on-board units geproduceerd en wereldwijd in gebruik. De huidige productie bedraagt ongeveer 1 miljoen telematicatoestellen per jaar.

45 jaar ervaring

Dankzij deze ervaring en de voorbeeldige beheersing van de productiekosten kan MetaSystem zeer geavanceerde producten leveren tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Alle apparaten en oplossingen zijn ontworpen door MetaSystem en vormen het hoogtepunt van 45 jaar ervaring in de embedded technologiesector.

Behaalde certificaten

ISO 9001 : 2015 → Kwaliteitssysteem

IATF 16949 : 2016 → Automotive-specifiek kwaliteitssysteem

ISO 14001 : 2015 → Milieukwaliteitssysteem

ISO/IEC 15504 → Kwaliteitssysteem SPICE OEM-veldsoftware

BS OHSAS 18001 → Beheer van gezondheid en veiligheid op het werk

ISO 26262 → Conform project voor “Wegvoertuigen – Functionele veiligheid

ISO 17025 → Algemene eisen voor de competentie van test- en kalibratielaboratoria

Bekijk de producten