Skip to main content

De camper, die vrijheid en avontuur oproept, is ook een kostbaar goed. Het beschermen tegen pogingen tot diefstal of vandalisme is een belangrijk aandachtspunt voor elke huiseigenaar. Met CamperSecure Connected kunt u genieten van optimale beveiliging voor uw camper, waar u ook bent.

Multidimensionale bescherming voor je camper

CamperSecure Connected is meer dan alleen een alarmsysteem en is het perfecte schild voor je camper. Het doet meer dan alleen openingen bewaken; het zorgt voor een complete elektronische verdediging, zowel binnen als buiten je voertuig.

Met de nachtmodus wordt de veiligheid nooit in gevaar gebracht, zelfs niet als je slaapt in je mobilhome. Het houdt de buitenomgeving in de gaten, voorkomt indringers en zorgt voor jouw comfort.

Houd de controle met MetaTrak Plus


MetaTrak Plus
onze speciale mobiele applicatie, is het essentiële hulpmiddel voor camperveiligheid. Het informeert je in realtime over elke verdachte activiteit, of het nu gaat om een poging tot inbraak, een ongeautoriseerde sleep of een sabotagedaad. Bovendien garandeert het een soepele communicatie met jou, waar je ook bent.

Als er zich een incident voordoet, brengt de applicatie jou en je dierbaren snel op de hoogte.

Assistentie en bewaking op afstand voor mobilhomes

Als je mobilhome wordt gestolen, brengt MetaTrak Plus je onmiddellijk in verbinding met onze gecertificeerde meldkamer. Onze experts staan klaar om je te helpen: van het snel lokaliseren van je voertuig tot de coördinatie met de autoriteiten, alles wordt in het werk gesteld om de veiligheid van je eigendommen te garanderen.

Conclusie

CamperSecure Connected overstijgt het traditionele begrip van een beveiligingssysteem voor mobilhomes. Het is een trouwe bewaker voor je reizen, die ervoor zorgt dat elke kilometer die je aflegt gevuld is met sereniteit.