Over ons

Welkom op de site van MS Europe!

Sinds 2006 importeert en verdeelt MS Europe in België en het Groothertogdom Luxemburg innoverende producten van de meest toonaangevende fabrikanten.
We stellen onze ervaring ten dienste van de auto- en mobiliteitssector en hebben een brede waaier van producten die gekozen worden voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Deze producten worden verdeeld via een netwerk van erkende en nauwkeurig geselecteerde verkopers die hun klanten een optimale service kunnen bieden en ook via meerdere dealers van automerken.

 

We zijn de exclusieve importeur-verdeler van de volgende merken:
  • MetaSystem (Italië): Europees leider en toeleverancier van de autosector, heeft een assortiment producten in verband met veiligheid, comfort en ook telematische oplossingen van topkwaliteit. MetaSystem heeft meer dan 45 jaar ervaring met de productie van High Tech elektronica en is ook leider in telematica met meer dan 8 miljoen geïnstalleerde toestellen vooral voor de grote verzekeringsmaatschappijen.
    Company profil

 

  • Di Blasi (Italië): Ambachtelijke kwaliteit made in Italy; hun producten zijn altijd innovatief en hebben unieke kenmerken. Zoals de R32-driewieler, de enige opvouwbare driewieler op de markt die openklapt in 5 seconden, of de gemakkelijk op te vouwen R30 elektrische scooter. Uitzonderlijke producten, ontworpen, gepatenteerd en geproduceerd door een groot familiebedrijf, Italiës trots in de wereld.

 

  • Stigobike (Estland): De elektrische scooter die je op- en openvouwt in 2 seconden en die doordacht is tot in het kleinste detail.  Stigobike heeft kwaliteitsvolle en uiterst lichte scooters die voldoen aan de Europese normen.