Scroll

Bescherming van voertuigen, geolokalisatie & accessoires

Oplossingen voor de beveiliging van voertuigen, oplossingen voor geolokalisatie en
comfort-accessoires.

Anti-inbraak geluidsalarm

SecurityTrak is het eerste systeem dat een anti-diefstal geluidsalarm combineert met een GPS-volgsysteem. Het is voorzien van een krachtige en ontradende sirene van 116dB gekoppeld aan een bescherming tegen stoorzenders …

319 /

Inbraken per dag van / in
voertuigen of gevallen van vandalisme

Diefstallen van de inhoud van voertuigen zijn een echte plaag. Vele dieven weten heel goed dat slechts weinig voertuigen uitgerust zijn met een geluidsalarm.
Het aantal inbraken met diefstal van GPS, laptop, radio’s, GSM, werktuigen … is niet meer te tellen.

Boris Dussenne / electricien
In al mijn bestelwagens heb ik voor meer dan 15.000 € materiaal en gereedschap liggen. Dat doet me toch nadenken.

Anti-diefstal GPS-systeem

Behalve de diefstal van de autosleutels, zijn car- en homejackings de meest gebruikte middelen om een voertuig te stelen. In dergelijke gevallen is het altijd moeilijk om overheen de morele schade en het verlies van het voertuig te komen… Zonder rekening te houden met allerlei ongemakken: het verlies van een transportmiddel, een vervangwagen zoeken, een ander voertuig moeten kopen…

De automobielconstructeurs ontwerpen voortdurend nieuwe oplossingen om het gebruik van voertuigen nog gemakkelijker te maken. Helaas blijven de dieven hier niet op achter. Ze kiezen voor de ‘elektronische diefstal’ waarbij ze gebruik maken van hoogtechnologisch materiaal om de frequenties van de « Keyless » te reproduceren. Daarna breken ze in op het netwerk van het voertuig zodat dit de nieuwe sleutel herkent.

60 /

% van de voertuigen
wordt teruggevonden

Marteen / verwarmingsinstallateur
Mijn voertuig is beschermd, en ik kan het lokaliseren op mijn smartphone. Zelfs in het buitenland.

Vlootbeheer (Fleet Management)

Il existe de nombreuses raisons pour lesquelles une entreprise peut être amenée à installer un système de gestion de flotte.
Citons par exemple l’optimalisation des déplacement des équipes mobiles, l’économie de carburant, l’amélioration du comportement de conduite, l’apport de preuve d’un usage strictement professionnel du véhicule en vue d’exonération de taxe CO²,…

18000
Marteen / chauffagiste
Grace aux rapports, j’ai pu optimiser les trajets et economiser en consommation d’essence.

Parkeerhulp

Tijdens het parkeren of starten, zijn hindernissen niet altijd gemakkelijk te ontwijken, vooral wanneer ze onverwacht opduiken. Na een botsing kunnen de materiële gevolgen (krassen, blutsen, deuken) snel leiden tot kostbare herstellingen.

67 /

zegt dat het elke keer te gebruiken, of minstens heel dikwijls.

Volgens deze studie is de parkeerhulp bij Franse automobilisten het meest gebruiken hulpmiddel. 37% van de Fransen is zelfs bereid hiervoor meer te betalen.

Elektronische diefstal

Elektronische diefstal is een nieuwe bedreiging voor de huidige voertuigen.